Tiedote!

Koska korona näyttää kiihtyvän Iin kunnan alueella, olen päättänyt laittaa hoitolan joulukuuksi tauolle. Jo varattuihin aikoihin ei tule muutoksia ja jouluksi saa lahjakortteja tilaamalla sähköisesti lomakkeen kautta.

Koen kuitenkin, että kiertävänä jalkahoitajana en voi taata täysin asiakkaiden turvallisuutta tällä hetkellä. Tammikuussa katsotaan tilannetta uudestaan.

Mukavaa joulun alkua kaikille! -Tanja Tällä lomakkeella voit tilata lahjakortin joko sähköpostiin tai kirjeitse kotia. Sähköpostitse tilatut lahjakortit toimitan samana päivänä kun tilaus on tullut tai heti seuraavana aamuna. Postitse toimitettavat lahjakortit viedään seuraavan päivän postiin. Tästä lomakkeesta ei tule erikseen vahvistusviestiä. Ilmoitan kuitenkin myös, kun kirjeitse laitettu lahjakortti on lähetetty, joten jos vahvistusviestiä lähetyksestä ei tule vuorokauden jälkeen ole yhteydessä uudestaan.

Täytä ensin omat tiedot laskutusta varten (nimi, sähköposti, osoite, puhelinnumero). Muista tarkistaa, että sähköposti tulee oikein, jos tilaat lahjakortin sähköpostiin. 

Seuraavaksi valitse, minkälaisen lahjakortin haluat. Vaihtoehtoina on hoitolaan lahjakortti postin kautta tai sähköisenä tai jalkahoito kotikäyntinä sähköpostiin tai kotikäyntinä. Huomaathan, että kotikäynnit ovat vain Iin keskustan tai Olhavan alueelle saatavilla tällä hetkellä. Valitse sitten haluatko antaa yhden vai useamman jalkahoidon lahjaksi.

 Lopuksi "Terveiset lahjansaajalle"- osiossa, voit kirjoittaa jonkun pienen viestin halutessa, jonka liitän lahjakorttiin. Tai lahjansaajan osoitteen, jos haluat lahjakortin toimitettavan suoraan lahjansaajalle. Tämän osion voi myös jättää tyhjäksi.